Handleiding

Thema’s

Kies in de admin balk (de bovenste zwarte balk) onder Nieuw voor de optie Thema. Geef in het eerste veld (‘titel hier invoeren’) de naam van het thema op. In het grote tekstvak eronder kan je een beschrijving geven. Deze informatie wordt alleen getoond op de individuele pagina van het betreffende thema.

Onder samenvatting kan je een beknopte toelichting geven. Deze samenvatting wordt alleen getoond op de overzichtspagina’s of als een (sub)thema wordt getoond op de pagina van een ander (hoofd)thema.

In het kader Pagina-attributen kan je aangeven of het thema een hoofdthema is of een subthema. Selecteer in het laatste geval uit de lijst onder Hoofd het betreffende (hoofd)thema.

Alleen hoofdthema’s worden getoond op de homepage en op de overzichtspagina’s. Subthema’s worden alleen getoond op de pagina van het (hoofd)thema waar ze onder valt.

Onder uitgelichte afbeelding kan je een afbeelding aan een thema koppelen. Deze afbeelding wordt alleen voor hoofdthema’s getoond op de homepage en op de overzichtspagina. Het ontwerp van de uitgelichte afbeelding volgt  een specifiek format, te weten een zwarte cirkel met witte figuren op een transparante achtergrond.