Handleiding

Partners

Kies in de admin balk (de bovenste zwarte balk) onder Nieuw voor de optie Partner. Geef in het eerste veld (‘titel hier invoeren’) de naam van de partner op. In het grote tekstvak eronder kan je een beknopte toelichting geven van de partner. Deze informatie wordt op de overzichtspagina getoond.

  1. volledige url van de algemene pagina van de partner (bv. http://www.partner.nl).
  2. Onder specifieke link plaats je de volledige url naar een specifieke pagina binnen de website van de partner (bv. http://www.partner.nl/bouwfysica-onderwijs).
  3. Onder link naar profiel op bouwfysica.nl plaats je de volledige url naar de profielpagina op bouwfysica.nl.
  4. Onder uitgelichte afbeelding kan je het logo van de partner uploaden. Kies voor een afbeelding van hoge kwaliteit, maar met een geringe bestandsgrootte. Verwijder verder alle witruimte rondom het logo en gebruik een transparante achtergrond.

De partners worden verzameld in de zogenaamde footer van de website, helemaal onderaan in de grijze balk. De volgorde van de partners bepaal je door in de overzichtstabel partners (of rijen) te verslepen.

N.B. een volledige url is het adres van de website met http:// ervoor. De handigste methode is om de betreffende website te bezoeken en dan het adres te kopiëren vanuit de adresbalk van je browser.