Handleiding

Modules

Kies in de admin balk (de bovenste zwarte balk) onder Nieuw voor de optie Module. Geef in het eerste veld (‘titel hier invoeren’) de naam van de module op. In het grote tekstvak eronder kan je een beknopte toelichting geven op de module.

  1. Gebruik alleen (hoofd)letters en cijfers en gebruik altijd minimaal 3 cijfers. Laat minder cijfers voorafgaan door een 0 (bv. A300, B005, I021). De code wordt altijd getoond bij de naam van de module.
  2. electeer je één of meerdere subthema’s waaraan de module gekoppeld is. In de linkerkolom staan alle beschikbare thema’s. Je kunt ook zoeken in de beschikbare thema’s. Je koppelt een thema aan de module door op de naam van het thema te klikken. Het thema verschijnt nu in de rechterkolom. Een koppeling verwijder je door in de rechterkolom op de naam van het betreffende thema te klikken. Als er meerdere thema’s aan een module zijn gekoppeld kan je de volgorde waarin de thema’s worden gepresenteerd simpel aanpassen door het thema te verslepen naar de gewenste positie. Deze koppeling wordt getoond op de individuele pagina van een module, waarbij in het geval van een subthema ook de bovenliggende thema’s worden getoond.
  3. Onder koppeling module met media kan je media uploaden. Klik op de blauwe knop toevoegen en kies een bestand uit de mediabibliotheek of upload een nieuw bestand. De media wordt beschikbaar als download knop bij de betreffende module.
  4. Onder tags kan je steekwoorden opgeven. Deze steekwoorden zijn vooral van belang voor de relevantie van de zoekresultaten en het ontsluiten van relevante modules. Gebruik bij voorkeur een van de bestaande steekwoorden.
  5. Bij auteurs kan je één of meerdere auteurs selecteren.