Nieuwjaarsbijeenkomst NVBV: Aandacht voor de onderzoeksagenda

Op donderdag 25 januari hebben verschillende leden tijdens de nieuwjaarsborrel gezamenlijk stilgestaan bij wat het afgelopen jaar heeft gebracht en waar we het komende jaar naar uit kunnen kijken. Hierbij is in het bijzonder aandacht besteed aan de onderzoeksagenda Bouwfysica.

Terugblik op 2023
Twee groepen zijn de afgelopen periode actief aan de slag gegaan met de eerste twee thema’s van de onderzoeksagenda. Via twee interessante presentaties hebben Sierd Tilma (onderzoeksgroep ILS Bouwfysica) en Anika Haak (onderzoeksgroep houtbouw & akoestiek) de eerste stappen binnen hun onderzoek gepresenteerd.

Vooruitblik 2024
Bo Dorresteijn heeft de activiteiten voor komend jaar aangekondigd. Op 28 mei 2024 zal er weer een kennisdag worden georganiseerd. De inschrijvingen hiervoor zijn al geopend!  Klik hier om je aan te melden.

Tot slot heeft Janneke de Kort via een interactieve sessie met alle deelnemers ideeën en onderwerpen verzameld waar we komend jaar meer aandacht aan willen of moeten besteden. Deze ideeën hebben een mooie input opgeleverd voor activiteiten komend jaar en voor mogelijk nog meer onderzoek.