SKB-BFY

SKB-PHBO Bouwfysica

Dit document geeft een inleiding op de Post HBO opleiding Bouwfysica.

Per onderdeel wordt een korte beschrijving van de stof gegeven. Daarnaast gaat het hier met name om een verwijzing naar de betreffende leerstof: (hoofdstukken uit) boeken, dictaten of modulen uit Klimapedia, presentaties, enz.

In de tekst staan links waarmee de betreffende documenten kunnen worden opgeroepen en op het scherm bekeken, danwel gedownload voor verdere studie. Achteraan de verschillende onderdelen staat al het beschikbare materiaal nog eens bij elkaar om downloaden makkelijk mogelijk te maken.

N.B. De verdere opbouw van deze leerbundel in Klimapedia vindt plaats gedurende de loop van de opleiding.

Dat betekent dat nog niet alle onderwerpen volledig zijn uitgewerkt en dat ook nog niet al het te bestuderen materiaal is geplaatst.

De cursusonderdelen staan hiernaast genoemd. Door op de titel van het onderdeel te klikken wordt een afzonderlijke bladzijde voor dit inderdeel geopend waar het onderwerp wordt beschreven en de leerstof toegelicht.

Behalve links naar boeken en readers, zijn voor de deelnemers ook links opgenomen naar de presentaties die zijn gegeven en naar een ” bijspijkercursus Wiskunde” (zie onderaan bij Algemeen).

 

docenten
instelling
Stichting Kennisoverdracht Bouwfysica [SKB]